Купити шкільне взуття: "Кросівки TOPITOP 1050, чорні, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Кросівки TOPITOP 1050 чорні
Код:2374-4622
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Шкіряне взуття для школи обов'язково повинна бути супер зручною і практичною. Представлений варіант - це полегшені кросівки для хлопчика в темно-синьому кольорі з дихаючим ефектом, завдяки наскрізний перфорації. Деталировка верху шкільних кросівок нагадує стиль туфлею, тому підійдуть в якості основної і змінному взутті для дітей. Спортивна рельєфна підошва надає даній взуття легкість і противоскользящий ефект. Невисокий м'який задник і шкарпетку гарантують підвищений комфорт вашому активному школяреві.
Висока якість внутрішнього підкладали створює правильний мікроклімат. Дана шкільна взуття для хлопчика має анатомічну устілку з пружним супінатором і подпяточнікі. Наявність такого кріплення, як широкий ремінь-липучка, сприяє щільною фіксації дитячих кросівок на стопі. Примірявши таку пару дитячого взуття для школи відразу можна відчути всі її переваги, а стильний дизайн привернуть увагу модних
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
391290грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 1050, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!