Купити шкільне взуття: "Туфлі TOPITOP 1191, сині "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 1191 сині
Код:7286-4624
Колір:сині
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Дитячі туфлі для дівчаток виконані в оригінальному дизайні і мають максимум комфортних характеристик. Вони ідеально лягають по нозі, завдяки вдало розробленої колодці. Нове обладнання та сучасні методи з'єднання підошви з верхом взуття є гарантією тривалості терміну служби дитячого взуття, яка без проблем витримує як навантаження при носінні так і різні кліматичні умови. І навіть в мокру, сиру погоду ноги вашої дитини завжди будуть залишатися сухими. Підкладка з натуральної ялової шкіри вбирає в себе зайву вологу. Дитяче взуття для школи має всі ортопедичними властивостями, підходить на ногу середньої повноти. Надійна фіксація взуття на стопі забезпечується застібкою на липучці. Ортопедичне підошва Томаса має скошений каблук з подовженням з внутрішньої сторони і анти шокові вставки, що створює хорошу амортизацію при ходьбі.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
361350грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 1191, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!