"Туфлі TOPITOP 2379, чорні "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Туфлі TOPITOP 2379 чорні
Код:7447-4632
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Зручна шкільна взуття для дівчаток виконана в оригінальній комбінації натурального лаку і гладкої шкіри з лазерною обробкою. Ненав'язливий малюнок по передній частині дитячих туфель доповнений вираженим об'ємним бантом, який для надійності пришитий. І для повного насичення дизайну взуття для дівчаток модельєр передбачив на верхньому ремінці кокетливий аксесуар у вигляді квітки зі стразами.
Класичний стиль туфлею для школи обумовлений практичною чорної забарвленням і стриманою конструкцією верху. Дані туфлі для дівчаток зроблені з урахуванням ортопедичних норм, тому оснащені щільним супінатором в області склепіння стопи, формоустойчивая пластиною в п'яткової частини взуття та спеціальної підошвою зі скошеним каблуком. Основною особливістю ортопедичного взуття для дівчаток є злегка занижений задник, висота якого достатня для утримання стопи в правильному положенні.
Завжди добре коли в одному виробі шкільної взуття такі переваги, як висока якість, витримка стилю і профілактичний коригувальний ефект.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 2379, чорні
Добавити відгук
Відповісти26.11.18 16:40Кулинич Наталия Андреевна
Очень стильные и красивые. Качество на высоте. На длину ноги 20 см. Взяли размер 32, немного с запасом.
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація