"Туфлі TOPITOP 2379-1, чорні "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 2379-1 чорні
Код:8248-4633
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Шкільні туфлі для дівчаток. Елегантна модель шкільного взуття виконана з високоякісної лакової шкіри в комбінації з натуральним нубуком чорного кольору. При створенні цих чудових дитячих туфельок виробником були використані всі ортопедичні норми ортопедичного взуття для дітей. Цю взуття рекомендують фахівці як для профілактики, так і для виправлення існуючих деформацій гомілковостопних суглобів. Спеціальні вставки, вбудовані в підошву сприяє рівномірному розподілу навантаження на стопу. Формоустойчивая задник виготовлений з сучасного термопластического матеріалу. Це дозволяє п'яті знаходиться в рівному становищі при ходьбі. Скошений каблук Томаса також утримує ногу, і запобігає завалювання стопи всередину. Застібка у вигляді однієї липучки дозволяє регулювати фіксацію туфель з підйому ноги. Брошка зі стразами - це аплікація, вона надійно закріплена металевими дужками. Коричневий рант по підкреслює індивідуальність даної моделі.
Консультанти інтернет магазину TOPITOP із задоволенням нададуть Вам більш детальну інфрмацію щодо цих стильних і супер зручних туфельок на школу ..
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 2379-1, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація