Купити шкільне взуття: "Туфлі TOPITOP 5573, чорні "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 5573 чорні
Код:9212-4641
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Новинка в шкільній колекції - суперлегкій туфлі для дівчаток, виконані на ЕВА підошві з рельєфним малюнком по нижній поверхні, а також декоровані коричневим рантом по верхньому краю. За комфортним якостям ці шкільні туфлі мають перфоровану устілку, а п'яткова частина м'яка, як і передбачається в балетках.
Представлена шкільна взуття для дівчаток має свої відмінні риси, як за функціональними, так і з естетичних, а також за способом кріплення на стопі. Дана конструкція дитячих туфель фіксується на стопі за допомогою натяжки верхнього канта з фігурним вирізом передньої частини дитячого взуття. До такого способу кріплення потрібно враховувати момент підбору взуття для дітей і не перевищувати запас 5-7 мм.
Сучасна молодь має свої переваги - носити взуття ближче до дизайну дорослого взуття, уникаючи ременів-липучок, тому дана модель максимально відповідає запитам старшокласниць, так як має привабливий дизайн з надсічкою верхнього канта, а також легкий перелив чорної м'якої шкіри, який створюється за рахунок лазерної прокраски верхнього шару лицьової шкіри, що відповідає новим тенденціям при виробництві шкіри.
Елегантний бант доповнює просту конструкцію дитячих туфель і надає кокетливості, при цьому він надійно зафіксований - пришитий.
Однозначно дані туфлі для дівчаток зручні і легкі, завдяки новій технологічній схемі збірки верху з підошвою, а склад устілки устілки включає в себе волокнистий матеріал, який підвищує амортизаційні властивості шкільної взуття для дітей і додають комфортності при повсякденному носінні.
Представлений зразок туфель має полнотной колодку і підійдуть на середню повноту стопи і більш. Форма ділянці носка є округлої і широкої, тому буде актуальна для дівчаток з більш широкою стопою.
Для стилю і практичності шкіряний подклад виконаний в м'якому коричневому тоні. Для кольорової натуральної шкіри не хімічні закріплювач фарби, тому при попаданні вологи всередину дитячого взуття подклад може давати легке фарбування.
Будьте модними разом з нами і дуже будемо раді бачити вас в мережі наших магазинів дитячого взуття "TOPITOP".
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
32333435391550грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 5573, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!