Купити шкільне взуття: "Мокасини TOPITOP 213, чорні, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Мокасини TOPITOP 213 чорні
Код:9450-4677
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Повсякденні туфлі-мокасини для хлопчиків - це найкраща взуття в світі, вона відрізняється своєю легкістю, м'якістю і практичністю. Виготовлена ортопедичне взуття з натуральних високоякісних матеріалів з застосуванням сучасних методів технології, що практикуються провідними європейськими виробниками. На нозі дитячі мокасини фіксуються ременем на липучці. Декорований верхній шов є елементом прикраси і при цьому не створює дискомфорт всередині. Доповнена модель надміцної підошвою з термоеластопласту.
Елементи ортопедії, такі як: трохи завищений ущільнений задник, добре фіксує п'яту; супінатор виконує функцію утримувача голеностопа - зберігають положення правильним, що сприяє здоровому розвитку стопи і запобіжить утворенню плоскостопості у дітей.
Стильні чорні мокасини з натурального нубуку доповнять весняно-літній образ справжнього модника своєю елегантністю. З відчуттям комфорту і сміливо можете вирушати в них в далекі поїздки або подорожі.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
3538401650грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Мокасини TOPITOP 213, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація