Купити шкільне взуття: "Туфлі TOPITOP 2076, чорні, лак "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Туфлі TOPITOP 2076 чорні
Код:4757-5254
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна лакована шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Стильні шкільні туфлі для дівчаток, зроблені з натуральної формоустойчивая лакової шкіри. Модель призначена для шкільних буднів, але в таких чудових дитячих туфлях ваша модниця буде відчувати себе завжди ошатною та впевненою. Якість всіх матеріалів використовуваних для виробництва цієї дитячого взуття відповідають стандартам України. Відповідальний підхід виробника до продукції, що виготовляється гарантує нам тривалий термін експлуатації. Дитяче ортопедичне взуття TOPITOP має частину переваг перед звичайною взуттям. Вона виготовляється з урахуванням передових технологій і всіх рекомендацій лікарів ортопедів. Саме для дитячої повсякденного взуття дуже важлива наявність таких ортопедичних деталей, як жорсткий задник, профілактична устілка, анатомічний щільний супінатор. Також не останню роль відіграє підошва, яка має скошений каблук з подовженням з внутрішньої сторони, спеціально розроблена для формування ходи. А антишокова вставки виконують функцію амортизації для зняття напруги при ходьбі.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
361450грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 2076, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація