"Закриті туфлі TOPITOP 1559, темно-сині, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Закриті туфлі TOPITOP 1559 темно-сині
Код:3521-5259
Колір:темно-сині
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Що може бути краще для шкільного періоду, ніж стильні класичні туфлі для хлопчика з якісного формоустойчивого натурального нубуку. Чи не складний систематичний догляд за нубуком темно-синього кольору дозволить носити дитячі туфлі довгий час. Якісне пошиття, надійне з'єднання підошви з верхом дитячого взуття і правильно підібрані першосортні матеріали для виготовлення роблять ортопедичне взуття TOPITOP затребуваною на ринку. Кожен покупець залишається задоволений своєю покупкою, розуміючи що в першу чергу він дбає про здоров'я та комфорт своєї дитини. Щоб тривалі заняття в школі були в радість і приносили задоволення вашому чаду. Осінні туфлі відповідають всім вимогам лікарів ортопедів і максимально оснащені ортопедичними складовими, які є профілактичними від захворювання плоскостопістю і небажаних деформацій пальців стопи. Дитяче взуття зі скошеним каблуком Томаса допомагає красиву і правильну ходу у дитини.
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Закриті туфлі TOPITOP 1559, темно-сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!