Купити шкільне взуття: "Закриті туфлі TOPITOP 2097, темно-сині, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Код:4867-5285
Колір:темно-сині
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Стильні демісезонні туфлі для хлопчика, добре підійдуть під повсякденний шкільний одяг. Верх дитячих туфель пошитий з натурального нубуку синього кольору. Осінні туфлі з нубуковой поверхнею бажано носити в суху погоду і рекомендується збризкувати водовідштовхувальним спрейем для збереження охайного зовнішнього вигляду на довгий час. Фарбування кольорового нубука для дитячого взуття відбувається з застосуванням натуральних компонентів, тому барвники є менш стійкими і з часом поверхня може стає на тон світліше. Для освіти красивої ходи ортопедичне взуття надійно фіксується на стопі за допомогою жорсткої пластини в зоні п'яти і двох ременів на липучці. Правильне положення голеностопа забезпечує поздовжній супінатор. Ортопедичне підошва Томаса зі скошеним каблуком і антишокова вставками впливає рівномірний розподіл навантаження на стопу при русі, сприяючи правильній ходьбі.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
333435362250грн.
37382350грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Закриті туфлі TOPITOP 2097, темно-сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!