Купити шкільне взуття: "Туфлі TOPITOP 2004, чорні, нубук+лак "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Туфлі TOPITOP 2004 чорні
Код:4171-5288
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральний нубук + лак
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Для дівчаток відмінна шкільна взуття, відповідає всім споживчим вимогам: якість, комфорт, практичність і бездоганний зовнішній вигляд. У таких стильних туфлях ваша модниця буде виглядати охайно, приємно і модно. Високий задник і обхват ременем на липучці навколо щиколотки візуально створюють образ високих туфель. Передня частина осіннього взуття виконана з натурального нубуку із застосуванням лазерної обробки - це нанесення силіконом на поверхню малюнка. Така відділу підливає термін служби дитячого взуття, зберігаючи первинний зовнішній вигляд натурального нубуку та оберігаючи носок від подряпин. Інші деталі верху взуття виготовлені з лакової шкіри чорного кольору. Коричневий декоративний ободок відокремлює підошву від верху дитячого взуття. Шкільні туфлі мають усі ортопедичними властивостями і сприятливо впливають на здоровий розвиток стопи у дитини. Спеціально розроблена конструкція підошви зі скошеним каблуком Томаса і вставками забезпечує правильний розподіл навантаження на стопу.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
281550грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 2004, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!