Кросівки з гладкої натуральної шкіри на шнурках-резинці Topitop (3153)

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Код:2460-7328
Колір:сині
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:устілка що знімається
Ці шкіряні кросівки для підлітків є відмінним вибором для щоденного використання, зокрема для школи. Виготовлені з натуральної гладкої шкіри, вони забезпечують високий рівень комфорту та надійності. Замість традиційних шнурків використані зручні резинки, що дозволяє швидко та легко взувати взуття.

Прошита підошва додає додаткової міцності та довговічності, роблячи ці кросівки придатними для активного використання. Легка та стильна конструкція підошви забезпечує комфорт при ходьбі та сприяє зменшенню навантаження на ноги. Формостійкий задник разом з супінатором сприяють правильному формуванню голеностопа, забезпечуючи додаткову підтримку стопи та зберігаючи форму взуття при активному використанні. Зйомна устілка з супінатором допомагає підтримувати здорове положення стопи та забезпечує додатковий комфорт протягом дня.
Розмірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
35362550грн.
373839402650грн.
 Купити
00:00
Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 3153, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!