"Туфлі TOPITOP 019-5, малинові, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Туфлі TOPITOP 019-5 малинові
Код:4686-2909
Колір:малинові
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором, дуже високий жорсткий задник
Весняна ортопедичне взуття для дівчаток в яскравому і модному виконанні. Насичений тон малинового кольору яскраво підкреслить різноманітний гардероб дитини. Неординарний малюнок на деталях верху дитячого взуття посприяє висловити свою індивідуальність. Металева брошка "кішка" кокетливо залучає своїх маленьких покупців.
Дитячі ортопедичні берци кріпляться на стопі дитини трьома регульованими деталями - ремені з якісної липучкою. Дитина з різною повнотою стопи зможе насолоджуватися комфортною ходьбою за рахунок анатомічно правильних параметрів внутрішнього простору взуття та універсальної довжини ременів.
За замовчуванням виробник вклеїв шкіряну устілку і супінатор опуклою поздовжньої форми але даний комплект легко виймається, якщо потрібно коригувати деформації стоп за допомогою індивідуальних устілок.
Носок сдублірованние твердої термопластичной пластиною для захисту ніг.
Підошва досить гнучка, особливо в перекату. Додаткова комплектація "air system" зніме перевантаження в п'яткової кістки за рахунок даного способу амортизації.
Круглі подушки в області кісточок і м'який верхній кант шкіряного задника подбають про додаткове комфорті при тривалих прогулянках малятка.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 019-5, малинові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!