"Cандалії TOPITOP 029, коралові "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Cандалії TOPITOP 029 коралові
Код:5089-3329
Колір:коралові
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Підліткові ортопедичні босоніжки для дівчаток виготовлені з гладкої шкіри в кораловому кольорі, стануть незамінними для правильного і здорового формування ніг.
Можуть використовуватися як повсякденна дитяче взуття для літнього сезону, а також підійдуть під будь-який яскравий наряд вашої модниці. Декором цієї моделі є перфорація по крайової лінії і стрази на п'яткової частини, які будуть яскраво виблискувати на сонці, що дуже подобається дівчаткам.
Два ременя на липучках - найпоширеніший і вдалий спосіб для швидкого і легкого вдягання.
Незважаючи на те, що це стильні дитячі сандалі, вони володіють всіма основними ортопедичними елементами для правильного положення п'яткової кістки.
Косий каблук Томаса запобіжить завалювання ноги всередину, тобто можна уникнути вальгусной деформації стоп у дітей, що завжди рекомендується лікарями-ортопедами.
У заднику знаходиться пластина середньої жорсткості, яка зміцнює частину п'яти ортопедичної взуття, а верхня подушка щільно облягає голеностоп, забезпечуючи ніжний комфорт при носінні.
Гнучка і не змінна підошва з термоеластопласту допоможе рівномірно розподілити навантаження на стопи при ходьбі.
Шкіряне взуття для дівчаток підійде на різну повноту ніг.
Ортопедичне взуття для дітей Topitop виготовлена з урахуванням анатомії і фізіології стоп з високотехнологічних матеріалів.
Розмірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 029, коралові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!