"Туфлі TOPITOP 8022, коралові "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Туфлі TOPITOP 8022 коралові
Код:2565-3354
Колір:коралові
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Дитячі лікарі ортопеди рекомендують дитячу взуття TOPITOP тому, що якість виконання і дотримання ортопедичних норм у виробника на вищому рівні. Розглянувши ці закриті туфлі для дівчаток, представлену дизайнером професіоналом, не можна не погодитися з цим. Дуже гармонійно об'єднавши ортопедичні якості з якістю використовуваних матеріалів, він надав відмінну дитяче взуття. Популярність серед покупців інтернет магазину дитячого взуття TOPITOP завоювала саме ця шкіряне взуття для дівчаток. Ніжний колір дуже добре поєднується з різними нарядами. Незважаючи на весняно-осінню погоду, ця дитяча взуття завжди буде освіжати щоденний наряд малятка. Так як якість, практичність, зручність і комфорт характеризують дану пару ортопедичного взуття для дітей, то ми з легкістю радимо зупинити ваш вибір саме на цій модельки.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 8022, коралові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація