"Туфлі TOPITOP 8022-2, фіолетові, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Туфлі TOPITOP 8022-2 фіолетові
Код:6679-3356
Колір:фіолетові
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Тим хто хоче купити гарне взуття для дітей, але віддає перевагу практичності, для них дана модель закритих туфель для дівчаток буде в самий раз. Стильний аксесуар (шкіряні сердечка зі стразами) дуже тонко підкреслює стриманість дизайну даної моделі дитячого взуття. Силіконове крапчасті на шкарпетці і п'яті дитячих туфель для дівчаток зміцнює зносостійкі властивості натурального нубуку. Конструктивний тип низьких полуботінок для дівчаток вигідно підходить під різну сезонний одяг (це може бути під плащ і плаття або ж під джинси з кофтою і т. Д.)
Творці дитячого взуття TopiTop дуже ретельно ставляться до вибору натуральної сировини. Якість даного шкіряного вироби піклуватиметься про здоровий мікроклімат для маленької ніжки. Внутрішня частина дитячого взуття - з м'якої ялової шкіри має мінімальну кількість швів для забезпечення підвищеного комфорту. Функціональне кріплення - ремені-липучки прискорюють взування взуття. Повнота колодки цієї взуття, представленої в нашому інтернет магазині, розрахована на широку стопу дитини.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 8022-2, фіолетові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація