"Черевики осінні TOPITOP 011, бордові, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 011 бордові
Код:5235-3493
Колір:бордові
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Стильний дизайн зверне вашу увагу на цю модель ортопедичного взуття для дівчаток. Демісезонні черевики виконані з натурального нубуку приємного бордового відтінку. Обробкою служить: зигзагоподібний край деталировки і модна перфорація, чорна вставка-гумка, декоративний рант по краю підошви.
Продумана фіксація ніг в цій дитячого взуття складається з бічного замка-блискавки, а звична для всіх шнурівка, допоможе відрегулювати черевики на різний підйом ніг вашої дитини.
Зносостійка підошва з термоеластопласту з каблуком "Томаса" (подовжений внутрішній край каблука) запобіжить внутрішнє завалювання ніг і рівномірно розподіляє навантаження на стопи.
Для профілактичного і коригуючого ортопедичного ефекту дитячих черевик використовують: високий жорсткий задник для фіксації голеностопа, шкіряна устілка з анатомічним супінатором.
Ці черевики порадують ваших модниць стильним дизайном і створять приємне враження і в весняно-осінні сонячні дні.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 011, бордові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація