"Черевики осінні TOPITOP 1708, сірі, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 1708 сірі
Код:5867-3508
Колір:сірі
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Практичність і витриманість стилю - вагома перевага цих дитячих ортопедичних демісезонних черевиків для хлопчика. Зручна застібка, у вигляді двох ременів на липучці, гарантує регулювання цієї дитячого взуття під будь-яку повноту стопи малюка. Деталь з прогумованого матеріалу в ділянці носка продовжить термін служби дитячих хлопчачих черевик. Важливе значення має якість підкладкового утеплювача, який використовується для внутрішньої частини черевиків. Завдяки цьому ваша дитина не помітить різкого перепаду денної температури в весняний період. Виробник потурбувався про наявність всіх елементів, які необхідні для гарного росту і розвитку здорових ніжок вашої дитини. Косий каблук і об'ємний супінатор, на шкіряній устілці, послужить хорошою профілактикою різних деформацій в гомілковостопному суглобі. Щиколотку охоплює м'яка подушка, яка перешкоджає натирання.
Ця весняна дитяче взуття дуже сподобається вам і непосиді.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 1708, сірі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація