"Cандалії TOPITOP 002, бежеві, шкіра+нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Cандалії TOPITOP 002 бежеві
Код:4092-3702
Колір:бежеві
Матеріал верху:натуральна шкіра + нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Спокійна бежево-золотиста забарвлення літнього взуття для дівчаток захоплює своїм перламутровим переливом під сонячними променями. Гармонійні нотки також проглядаються в конфігурації деталей, тому в дизайні дитячого взуття був би зайвим нав'язливий аксесуар.
За підвищений комфорт при експлуатації і за природний процес терморегуляції відповідає високоякісну натуральну сировину. Функціональна залізна фурнітура - застібки - передбачена для регулювання ременів під різну висоту підйому дитячих стоп. А верхній ремінь на липучці працює в парі з м'якою вставкою, яка йде по верхньому канту задника, для комфортної фіксації ніжного голеностопа малятка. Висота шкіряного задника розрахована для достовірного закривання щиколотки - тільки в такому варіанті можна посприяти правильному встановленні стопи дитини.
Жорсткість задника в даній взуття для дітей орієнтована на профілактику та корекцію плоско-вальгусна стоп. Необхідним елементом в підтримці зводу стопи є яскраво виражений поздовжній супінатор.
Фізичні властивості матеріалу ортопедичної підошви дозволяють знімати і розподіляти ударну силу підошви про поверхню.
Дитяче взуття залишає після себе тільки хороші відгуки, так як виробником враховані всі необхідні функціональні і естетичні аспекти.
Чудові дитячі босоніжки зроблені з особливою ніжністю для тендітних маленьких ніжок.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 002, бежеві
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація