"Черевики осінні TOPITOP 300, чорні "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 300 чорні
Код:5268-4170
Колір:чорні
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:взуттєва байка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Для тих, хто вирішив придбати добротні демісезонні черевики для хлопчика в спортивному стилі, пропонуємо їх вашій увазі. Шкіряне дитяче взуття є практичною у використанні і зберігає необхідний мікроклімат для ніг. Декорована ця модель підліткового взуття оздоблювальними рядками і шкіряними смужками сірого кольору на чорному підставі в ділянці і бічній частині взуття.
Досить високий задник з твердої пластиною виконує фіксуючу функцію голеностопа, запобігаючи і виправляючи вальгусную деформацію стоп.
Швидким способом для взування служать три ременя на липучках, які дозволяють регулювати дитячі черевики під різну повноту ніг.
Взуттєва байка використовується для внутрішнього утеплення в дитячому та підлітковому взутті і додасть затишку в прохолодні дні, коли земля ще не прогрілася. Устілка з пружним супінатором забезпечить фізіологічно здоровий розвиток стоп у ваших дітей.
Безсумнівним достоїнством в представленому шкільної взуття є зносостійка і амортизує підошва з термоеластопласту. Вона має конструктивний виступ в ділянці носка що послужить захистом від пошкоджень в щоденному використанні. А також фізичні властивості матеріалу підошви дозволяють правильно розподіляти навантаження на стопи при зіткненні з твердою поверхнею землі, не даючи ногам перевтомлюватися.
Ці дитячі черевики для хлопчиків оцінять ті, хто любить поєднувати спортивний і класичний стиль, а ще комфортність і практичність.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 300, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація