"Черевики осінні TOPITOP 1122, рожеві "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 1122 рожеві
Код:7403-4185
Колір:рожеві
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:взуттєва байка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Високі стильні черевики для дівчаток на весняно-осінній сезон користуються особливою популярністю. Важлива практичність цієї моделі дитячого взуття в тому, що виконана вона з гладкою матовою шкіри рожевого кольору. На додаток до цього прогумований носок чорного кольору не завдасть Вам клопоту в догляді за ними. Виразним декором служить перфорація на ділянці носка в стилі "інспектор" і на бічній частині разом зі стильною ниткової прострочкою.
Модна шнурівка дає можливість регулювати повноту на різні ніжки і на додаток, для чіткої фіксації, бічний замок-блискавка.
Продуманий ортопедичний аспект в дитячих черевиках - це високий задник середньої жорсткості, полегшена амортизаційна підошва зі скошеним каблуком, знімна устілка з вбудованим супінатором. Внутрішній подклад цього взуття для дітей досить теплий і виконаний з баечного матеріалу.
Модний стиль "кежуал" демісезонних черевиків для дівчаток користується великою в наш час і порадує Вас і Вашу дитину сумісністю з різними стилями для різних образів.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 1122, рожеві
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!