"Черевики осінні TOPITOP 1006, сині, лак "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 1006 сині
Код:3414-4221
Колір:сині
Матеріал верху:натуральна лакована шкіра
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Гламурні, але виконані в спортивному стилі демісезонні черевики для дівчаток матимуть величезний успіх в цьому сезоні. Ця модель взуття для дітей зроблена в лакової темно-синьою шкірі, бічні частини і мову декоровані під "зміїну шкіру". Також збоку є фірмовий логотип "Topitop" для декору.
Особливу увагу заслуговує і модна спортивна підошва, виконана в біло-синьому кольорі з написами "trend", "fashion" і ін., Що підкреслює стильність цих черевиків-кросівок. Підошва також має рельєфну структуру і володіє амортизаційним ефектом.
Дотримані і ортопедичні складові: чітко виражений супінатор, досить твердий задник з верхнім м'яким валиком навколо ноги і надійний кріплення - два ременя на липучках допоможе правильно зафіксувати стопу для здорового формування.
Внутрішня частина цієї дитячого взуття виконана з утепленого матеріалу і шкіряної устілки для створення потрібного теплового балансу.
Ваші модниці оцінять цю модель, яку можна в нашому інтернет-магазині, по достоїнству і відчують комфорт в щоденному використанні.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 1006, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!