"Черевики осінні TOPITOP 1010, темно-сині, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 1010 темно-сині
Код:7326-4225
Колір:темно-сині
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Дитячі та підліткові взуття для хлопчиків в модному дизайні підійде під класичний стиль одягу, а також і під спортивний. Черевики зроблені з натурального нубуку темно-синього кольору з шкіряними вставками. Краї деталей декоровані стильною відстрочкою в тон шкіри.
Кріплення цієї моделі демісезонного дитячого взуття - зручні два ременя з липучками.
Стильна сіро-чорна підошва з вбудованим піднесенням в частині п'яти, який замінює каблук, виділяється оригінальністю і зручністю при повсякденному використанні, завдяки легкості високоякісного італійського матеріалу овва.
У цій моделі шкіряного взуття для дітей враховані всі моменти профілактичних властивостей: високий твердий задник, шкіряна устілка з чітко вираженим супінатором, посилена шкарпеткова частина - все це посприяє правильному фізіологічному розвитку стоп і запобігає різні відхилення від середньостатистичної норми.
Особливу зацікавленість до такого дизайну ті, хто любить змішання стилів "класика", "спорт", "casual" і будуть виглядати неординарно і стильно, а в той же час оцінять комфортні якості цих дитячих черевик.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 1010, темно-сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!