"Черевики зимові TOPITOP 306, сірі "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Код:2902-4280
Колір:сірі
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Зимові ортопедичні черевики для дітей, універсального практичного забарвлення «мокрий асфальт». Досить теплі і комфортні дитячі черевики підійдуть для зимових морозів. Утеплювачем є натуральна цигейка, яка добре зберігає тепло всередині взуття. Як застібки виступають два ременя на липучках, які добре фіксують голеностоп, також одним з важливих елементів в фіксації стопи є високий твердий задник. Шкіра колорадо, з якої пошитий верх взуття дуже практична, зносостійка, легко очищається від бруду і пилу. Шкарпеткова частина дитячого взуття ширша, щоб дати свободу пальцях ніг і до всього вона виготовлена з більш формоустойчивая шкіри. Наші дизайнери розробляючи моделі дитячого ортопедичного взуття TOPITOP, враховують не тільки тенденції сучасної моди, але і в першу чергу дбають про здоров'я дітей, виконуючи всі вимоги лікарів-ортопедів.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 306, сірі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація