"Черевики зимові TOPITOP 306, сині "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики зимові TOPITOP 306 сині
Код:3771-4283
Колір:сині
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Шкіряні зимові черевики в темно-синьому забарвленні з контрастними блискучими вставками. Усередині дитячі ортопедичні черевики утеплені натуральним хутром - цигейкою, що дозволяє носити їх в холодні зимові дні. Устілка знімна. Застібки-липучки регулюють фіксацію взуття на стопі. Носок виконаний з щільної тиснення шкіри, завдяки якій носок добре тримає форму. Щільний пружний супінатор, підтримує зведення стопи. Ортопедичне підошва зі скошеним каблуком (Томаса), з подовженням з одного боку і антишокова вставками спеціально розроблена для правильного розподілу ударних навантажень на стопу дитини. Виготовлена підошва з термоеластопласту, такий матеріал запобіжить ковзанню на гладкій поверхні. Ортопедичне дитяче взуття TOPITOP забезпечує здоровий розвиток стоп у дітей.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 306, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація