Купити дитяче взуття: "Туфлі TOPITOP 083, білі "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 083 білі
Код:3993-4406
Колір:білі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Білий колір це колір ошатною і святковою взуття для дітей. Поєднуючи це забарвлення з ексклюзивним дизайном, розробники ортопедичного взуття TOPITOP створили модель ніжних дитячих туфель для неповторних маленьких дівчаток. Таку якісну дитячу ортопедичне взуття Ваша принцеса зможе одягнути не тільки на свято, але і для повсякденних прогулянок. Так як в даному зразку дитячих туфель враховані всі технологічні моменти для здорового розвитку маленьких ніжок. Це і дозволяє використовувати дану дитячу взуття для тривалого носіння. Дітки не будуть втомлюватися, тому що в підборах є вбудовані аероамортізатори, які забезпечують м'якість при ходьбі. Каблук має скошену форму для того, щоб голеностоп НЕ завалювався всередину, а також підошва має антишокова вставки, щоб чутливість при зіткненні з твердою поверхнею була мінімальною. Висока задня частина дитячого взуття несе в собі ортопедичну функцію - п'яту в правильній позиції. Всередині під устілкою використовується пружний супінатор для оптимальної підтримки зводу стопи. Верх виконаний з гладкої шкіри, внутрішня підкладка також зі шкіри, але інший товщини. Декоративна смужка світло-коричневого кольору, по периметру підошви підкреслює стиль цієї незабутньої моделі взуття для дітей. А бант з красивою брошкою зацікавить маленьких модниць.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2122232628291590грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 083, білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація