Купити шкільне взуття: "Туфлі TOPITOP 650, сріблясті "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 650 сріблясті
Код:5886-3748
Колір:сріблясті
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Літні шкіряні туфлі для дівчаток. Сріблясте переливання на натуральній шкірі на сьогоднішній день користується великим попитом у дівчаток дошкільного та шкільного віку. Поєднання простої конструкції дитячих туфель з ексклюзивною шкірою дозволяє їх одягати під святкові наряди і також яскраво доповнювати різні повсякденні образи юних модниць. Наскрізна перфорація візуально полегшує зовнішній вигляд взуття для дівчаток і при цьому дозволяє максимально дихати нозі. Декоративний бант акуратно доповнює повітряний дизайн дитячих туфель.
Задник має легку ступінь жорсткості і цього достатньо, щоб підтримувати стопу в правильному положенні. Довгий вузький ремінець дозволить зафіксувати ногу з будь-яким піднесенням стопи і є непомітним витонченим елементом в конструкції літнього взуття для дівчаток. Усередині ця дитяча взуття виконана з ніжної шкіри, що дуже посилює ефект комфорту. Обов'язковою складовою в цій моделі взуття для дітей є щільний супінатор, який запобігає можливому появи плоскостопості.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2627361450грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 650, сріблясті
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!