"Туфлі TOPITOP 025, чорні, лак "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 025 чорні
Код:3220-4631
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна лакована шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Стильні шкільні туфлі для дівчаток. Ця модель створена нашими дизайнерами для юних модниць з урахуванням всіх особливостей ортопедичної дитячого взуття. Зручність, якість і краса - це основні пріоритети виробника. Лакова натуральна шкіра високої якості має фактурний малюнок у вигляді крокодилової шкіри. Це забезпечує величезний успіх у юних шанувальниць дорогою якісного взуття. Чорний колір універсальний у використанні. Чорні туфлі на школу можна одягнути і під ошатне вбрання і під шкільну форму. Коричневий рант по периметру підошви гармонійно підкреслює індивідуальність даної пари дитячих туфель. Внутрішня частина виготовлена з тонкої ялової шкіри білого кольору. Перебуваючи цілий день взутим, дитина не відчує ні найменшої втоми. І це завдяки ортопедичним якостям цієї шкільної взуття. Завищений формоустойчивая задник щільно утримує п'яту. Каблук скошеної форми не дає нозі завалюватися усередину, а пружний посилить профілактичні та коригуючі якості даної ортопедичного взуття для дітей. Антишокова вставки в підборах роблять ходу м'якою і забезпечують амортизацію при ходьбі. Практичності цим дитячим туфлям додає протиковзка підошва. Окрасою для представлених шкільних туфлею послужить брошка у вигляді квіточки зі стразами і чарівний блиск якісної лакової шкіри.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 025, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!