"Туфлі TOPITOP 602, сині, лак "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 602 сині
Код:6696-4637
Колір:сині
Матеріал верху:натуральна лакована шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Ортопедичні туфлі для дівчаток. Представляють колекцію шкільної взуття від виробника TOPITOP. Ідеально підходять під шкільну форму. Лакова шкіра, з якої виготовлений верх, має насичений темно-синій колір. Внутрішня підкладка також виконана з натуральної гладкої шкіри. Дуже зручний високий задник, всередині якого є тверда формоустойчивая пластина для установки стопи в правильну позицію. Всередині під устілкою знаходиться вбудований щільний супінатор. Навіть перебуваючи цілий день озутою Ваша дівчинка ніколи не відчує втоми ніг, тому що ще в цій моделі є антишокова вставки на підошві. Ці елементи пом'якшують зіткнення ноги з дорожнім покриттям і роблять ходу м'якою. Ще дуже важливу роль в ортопедичної дитячого взуття грає скошений каблук. Завдяки йому нога не завалюється усередину. Купуючи ортопедичну шкільну взуття ви зробите великий внесок в здоров'я Вашої дитини.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 602, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація