"Черевики осінні Ortopedia 897, сині "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні Ortopedia 897 сині
Код:7092-3512
Колір:сині
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Демісезонні ортопедичні черевики для хлопчика в поєднанні синіх кольорів. За рахунок основної темного забарвлення підійдуть під весняно-осінній гардероб. Ця дитяча взуття має повністю натуральний верх.
Черевики для дітей мають широкий формоустойчивая носок і дозволяють стопі і пальцях вільно розташуватися, навіть з широкою стопою. Ця модель ортопедичної дитячого взуття, також підходить на різну повноту ніг і фіксується практичними ременями на липучках.
Велику роль в цьому взутті грає амортизаційна підошва з системою "антишок", яка знімає напругу під час ходьби, а також наявність каблука "Томаса" запобіжить деформацію стоп всередину і допоможе виправити плоско-вальгусное викривлення. Даний ефект ще посилюється високим твердим задником, який забезпечений по верхньому краю м'яким валиком для щільного обхвату щиколотки.
Шкіряна анатомічна устілка з супінатором відображає рельєф стопи і містить пом'якшувальний підп'яточник з Наявність антибактеріальної карбонової устілки забезпечить вільну циркуляцію повітря в дитячого взуття і повністю поглотіп потовиділення. Взуттєвий матеріал всередині дитячих черевик служить утепленням в прохолодний період навесні і восени.
Комфортні черевики для хлопчиків будуть приємним придбанням в нашому інтернет-магазині і будуть практичні у використанні.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні Ortopedia 897, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття Ortopedia різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація