"Cандалії TOPITOP 002, жовто-білі, шкіра+нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Cандалії TOPITOP 002 жовто-білі
Код:5983-3700
Колір:жовто-білі
Матеріал верху:натуральна шкіра + нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Нарядні ортопедичні сандалі для дівчаток виконані з приємним поєднанням білої шкіри і нубука з нанесеним малюнком в квіточки. Стильний дизайн роблять цю модель дитячих босоніжок особливо привабливою для юних модниць.
Ці сандалі для дівчаток регулюються по висоті підйому двома ременями з застібками (регулюються один раз під висоту підйому стопи) і зверху ременем з липучками, що дозволяє легко одягати взуття. Ця модель літнього взуття для дітей підійде на будь-яку повноту ніг, завдяки регулюючим ременів.
Конструкція ортопедичної дитячого взуття передбачає фізіологічно правильне формування ніг ваших дітей і рекомендовано носити дітям з перших кроків.
В основі дитячих сандалій використовується підошва з високотехнологічного матеріалу (термоеластопласту) зі скошеним каблуком (Томаса), яка дозволяє рівномірно розподіляти навантаження при ходьбі і запобігає вальгусную деформацію стоп.
Задник з пластиною середньої сприяє правильному встановленні стоп.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 002, жовто-білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!