"Cандалії TOPITOP 2222, коралові "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Cандалії TOPITOP 2222 коралові
Код:1447-3802
Колір:коралові
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Хочемо представити вам красиві шкіряні босоніжки для дівчинки. Соковитий кораловий колір в поєднанні з золотистими елементами - це казково красиво і завжди модно. Виготовлені ортопедичні дитячі босоніжки повністю з якісної натуральної шкіри. Цей дизайн дитячого взуття підкуповує своєю простотою і в той же час відносить взуття до виду ошатною за рахунок вишуканого колірного рішення. Великі отвори в зовнішній боковій частині річної дитячого взуття дозволять нозі дихати і відчувати себе комфортно. Зручна фіксація стопи за допомогою липучки і двох надійних металевих застібок полегшать і прискорять процес взування. Завдяки такій конструкції ортопедичного взуття для дітей, ніжка буде знаходитися в правильному положенні під час ходьби. При цьому навантаження на стопу розподіляється рівномірно по всій стопі. Велике значення, в даних босоніжках, грає стійка до стирання ортопедична підошва. Поєднання жорсткості й еластичності в зі скошеним каблуком Томаса допоможе виробити правильну ходу. Правильний поздовжній супінатор скоректує склепіння стопи. Цю модель босоніжок ваша принцеса зможе носити як на вулиці, так і в закритому приміщенні.
Не забувайте, що якісне взуття є запорукою здоров'я вашої дитини. Менеджери нашого інтернет-магазину дитячого взуття TOPITOP швидко і кваліфіковано допоможуть вам з підбором розміру. Ми завжди цінуємо вашу увагу і час!
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 2222, коралові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація