"Кросівки TOPITOP 1056, рожево-малинові, шкіра+нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 1056 рожево-малинові
Код:8636-4183
Колір:рожево-малинові
Матеріал верху:натуральна шкіра + нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Яскраві модні кросівки для дівчаток в різнобарвною колірній гамі рожево-малинового відтінку виконані зі шкіри "oil" з просоченням в поєднанні з нубуком. Стильним декором цієї моделі дитячого взуття є логотип "N", пришитий зі сріблястої лакованої шкіри.
Завищена потовщена підошва біло-фіолетового кольору в тренді в весняно-літньому сезоні, володіє високою зносостійкістю і рівномірно розподіляє навантаження на стопи, що додасть комфорт при щоденному використанні.
Широка вільна шкарпеткова частина взуття не заважає руху пальців всередині. Зафіксувати п'яту в правильному положенні допомагає жорсткий задник і два ременя з липучками.
Внутрішня устілка з м'якої шкіри створить правильний мікроклімат, а анатомічний супінатор буде вагомим доповненням для фізіологічно потрібного розвитку ніг ваших дітей.
Можна з упевненістю сказати, що купуючи стильну ортопедичне взуття в нашому інтернет-магазині, ви створите яскравий образ дитині і в той же час подбаєте про профілактику деформації стоп вашої малятка.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 1056, рожево-малинові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!