"Черевики осінні TOPITOP 2314, синьо-бордові "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 2314 синьо-бордові
Код:6929-4260
Колір:синьо-бордові
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Універсальні демісезонні черевики для хлопчиків мають високу якість і підвищені комфортні параметри. Благородне поєднання темно-синьою матовою шкіри з замшею бордового кольору обов'язково підкреслять стильний образ хлопчаки. Бордова шнурівка і декоративний замок-блискавка з зовнішнього боку - елементи модного дизайну взуття для школярів.
Практичності даними дитячим черевиків додає прогумована шкарпеткова частина, яка запобіжить від пошкоджень при щоденному використанні і збереже гарний зовнішній вигляд цієї дитячого взуття. Взуття зроблена на зносостійкого підошві з декоративним рантом коричневого кольору. У конструкцію підошви входить "антишокова" система, яка завдяки фізичним властивостям матеріалу дає ефект поглинання ударів і рівномірно розподіляє навантаження на стопи. Наявність скошеного каблука (Томаса) робить ортопедичне взуття для дітей більш стійкою до завалювання всередину.
функціональними кріплення у взутті для хлопчиків служать бічний внутрішній замок-блискавка і шнурівка, яка регулює черевики під різний підйом ніг, а потаємна петля на мові зафіксує його від зсуву в сторони при ходьбі.
Взуття проведена на сучасному обладнанні і містить повну комплектацію ортопедичних деталей: це високий твердий задник, облягаючий щиколотку, а також шкіряна устілка з анатомічним супінатором. Якість внутрішнього підкладкового матеріалу проявляється при створенні комфортної шкарпетки під час перепадів температури повітря.
Дана стильна і оригінальна дитяче взуття може заінтересесовать і підлітків.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 2314, синьо-бордові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація