"Черевики зимові TOPITOP 306, коричневі "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики зимові TOPITOP 306 коричневі
Код:2049-4281
Колір:коричневі
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Зимові ортопедичні черевики TOPITOP кольору шоколаду. Теплі, практичні, в них буде комфортно при прогулянках в зимову холодну погоду. Діти можуть вільно бігати, стрибати, і при цьому ноги будуть залишатися сухими і теплими. Шкіра колорада, яка використовується, при виготовленні дитячого взуття просочується спеціальними жировими засобами «oil-просоченнями», що дає нам водовідштовхувальний ефект. А натуральний хутровий ворс всередині взуття, захистить ноги від морозу. У виробництві використовується клейовий спосіб з'єднання верху взуття з підошвою на новітньому сучасному обладнанні. Підошва виготовлена з високоякісного ТЕП матеріалу, завдяки якому дитяче взуття не ковзає і має амортизуючими властивостями. Антишокова вставки підошви підсилюють функцію амортизації, і дитина легко виконує перекат стопою. Коса форма каблука сприяє формуванню правильної ходи.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 306, коричневі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація