"Черевики зимові TOPITOP 306, малинові "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Код:5467-4282
Колір:малинові
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Зимові черевики яскраво-малинового кольору. Незважаючи на холодну зимову погоду Вашій дитині буде в них тепло і комфортно. Так як вони виготовлені з натуральної шкіри. Усередині ніжку також зігріє натуральне хутро-цегейка. Ортопедичне зимове взуття необхідна для дітей дошкільного віку. В силу фізіологічного розвитку їх ніжок, є необхідність, щоб одягнувши взуття нога »не гуляла". Наші дизайнери подбали про це, використавши в даній моделі високий жорсткий задник. Також у виробі є вбудований жорсткий супінатор, який розподілить навантаження на стопу. Важливу роль відіграє скошений каблук, що виконує роль утримувача стопи. Він не допускає, щоб стопа завалювалася всередину. Антиковзаюча підошва з високоякісного термоеластопласту робить ці черевики стійкими на льоду і слизькій поверхні. Антишокова вставки в підошві діють як амортизатори. У такому взутті дитина може довго бігати і стрибати, насолоджуючись зимовою погодою. Наші консультанти завжди раді допомогти Вам у виборі якісної ортопедичного взуття. Звернувшись в наш інтернет-магазин Ви будете здивовані ще й ціною.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 306, малинові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація