"Черевики зимові TOPITOP 128, фіолетові "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики зимові TOPITOP 128 фіолетові
Код:9066-4297
Колір:фіолетові
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Зимові ортопедичні черевики для дівчаток, виготовлені з високоякісної натуральної шкіри «Колорадо», обробленої oil-просоченням. Така шкіра відрізняється високою зносостійкістю, водонепроникністю «waterproof», водо- і пило відразливими властивостями. Дана модель виконана в модному баклажановие кольорі, в колір підошви. Утеплювач - натуральне хутро цигейка, завдяки своїм особливостям надає зігріваючий і дихаючий ефект. Зафіксувати склепіння стопи допомагає високий ущільнений задник і дві застібки-липучки. Зчеплення задника з підошвою проводиться на сучасному обладнанні клейовим способом. Конструкція підошви сприяє здоровому розвитку стоп у дітей, вона має антишокова вставки, які виконують функцію амортизаторів, вони ніби отпружінівает стопу, ніж ходьба стає легше і зручніше. Невеликий каблук, трохи скошений, допомагає формуванню правильної ходи. Всі зручності і комфорт дитячого взуття ви можете купивши її в інтернет-магазині TOPITOP.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 128, фіолетові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!