"Кросівки TOPITOP 2548, темно-сині, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 2548 темно-сині
Код:5505-4473
Колір:темно-сині
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Стильний дизайн підліткових кросівок на хлопчиків привернуть уваги любителів спортивного стилю взуття. Вони виконані з темно-синього нубуку в поєднанні зі шкіряними вставками рудо-коричневого кольору, на бічній вставці є теснённий логотип виробника "Topitop". Оздоблювальні шви виконані в коричневому кольорі, а також шнурки і блискавка-замок.
Міцна і гнучка підошва білого кольору прикрашає цю модель і робить її схожою зі стилем кеди-кросівки, прошита по всьому колу і захищає від механічних пошкоджень при щоденному використанні.
Шнурівкою можна одноразово відрегулювати на будь-яку повноту ніг, а в подальшому використовувати бічний замок-блискавку. Внутрішня частина дитячого взуття виконана з м'якої шкіри коричневого кольору.
Анатомічна шкіряна устілка йде зі пом'якшувальною подушкою на п'яті і з фізіологічним супінатором, який допоможе правильно розвиватися м'язам зводу стопи і уникнути розвитку плоскостопості. оскільки устілка то вона просто вставлена в взуття і не вклеєна.
Середньої висоти задник надійно зафіксує голеностоп в потрібній позиції.
Якщо дитина прагне бути "в тренді", тоді ця модель модною підліткового взуття точно для ваших стиляг. Практичні дитячі кросівки прикрасять повсякденні образи хлопчаків і створять додаткову зручність на прогулянках навесні і влітку.
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 2548, темно-сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!