"Кросівки TOPITOP 252, білі "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 252 білі
Код:8026-5816
Колір:білі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Новинка весняно-літнього сезону кросівки унісекс для дітей і підлітків.
Дитячі кросівки на спортивній рефлённой підошві середньої висоти, мають аммартізірующіе властивості, що дозволяє використовувати взуття для щоденних активних прогулянок і спортивний навантажень. При цьому модель виглядає витончено і візуально зменшує ніжки. Підійде на ніжки із середнім і низьким підйомом. Фіксація кросівок має липучку і шнурки-гумки, які зручні в ходьбі, під час перекочування стоп і присадка, не створюють дискомфорту.
Кросівки для дівчаток і хлопчиків виконані з білої перфорованої шкіри, яка дозволяє вільний доступ повітря до ніжок і дає можливість уникнути пітливості, що дуже важливо в теплу погоду. П'ятка зниженою жорсткості має верхній пом'якшувальний ободок, який щільно охоплює голеностоп і при цьому створює додатковий комфорт.
Модель дитячих кросівок має профилактирующим властивостями від плоскостопості, завдяки вставною устілці з поздовжнім супінатором і пружним м'яким подпяточнікі.
Ця модель кросівок принесе Вашим діткам справжнє задоволення і комфорт.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 252, білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!