"Туфлі TOPITOP 2162, чорні, лак "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 2162 чорні
Код:5469-5267
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна лакована шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Елегантні туфлі для дівчаток виконані з натуральної лакової шкіри чорного кольору. Якщо придивитися, то на шкарпетці вимальовується морда кішки і плавно переводить строгий дизайн дитячого взуття в легкий привабливий стиль. Демісезонні туфлі мають високий жорсткий задник і ремінь на липучці, ніж та фіксуються на нозі. В середині шкільна взуття обшита підкладкової ялової шкірою світло-бежевого кольору. Така шкіра відмінно пропускає повітря і абсорбує вологу, тим самим і створюючи хороші мікро-кліматичні умови для стопи дитини, не допускаючи вологості і попрілості ніг. Вбудований поздовжній супінатор під шкіряну устілку в парі мають анатомічними і профілактичні властивості, які сприяють комфорту і правильному положенню стопи при ходьбі, формуванню красивої стрункої ходи у дівчинки. Якісна підошва має конструкцію з внутрішнім подовженням скошеного каблука Томаса для профілактики захворювання плоскостопістю у дітей. вставки поглинаючи ударну навантаження створюють інерцію легкого відштовхування від землі і прогулянки в дитячій ортопедичного взуття здаються вільними і невимушеними.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 2162, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!